Wednesday, August 12, 2009

tension tahap dewa sehhh

Hati ini bagaikan menjerit..meronta..fikiranku pun sangat kusut..memang jelas terpancar di wajahku sehinggakan ditegur oleh napisah..dia cakap aku tak pernah mcm ni..penat betul..pagi sampai la jam 7, ada je kerjanya..ada meeting modifikasi tingkah laku..memang memeningkan..sebab aku tak faham apa main point yang sebenar.aku gagahkan kaki ini untuk melangkah ke bilik Puan Jun bersama napisah dan ela untuk merungkai semua kemusykilan.terjawab sudah..lepas tu, jumpa pula en Taqi untuk settlekan proposal. pergi pula ke library kerana dua rakan sedang menunggu iaitu hasida dan suhana..sebenarnya aku tension dok memikirkan bagaimana la nak menyiapkan tugasan ni.aduh...lepas tu, aku pergi mencari jurnal dengan bertemankan napis dan ela..dok cari-cari tapi no document found..berkali-kali aku taip keyword tapi tetap sama..isy, rasa memang nak meletup tadi..aku memang nak meletup.kemudian pergi pula ke bus stop untuk pembahagian tugasan jurnal ni la..lepas tu, g solat..lepas tu, g makan kat bitara..lepas tu, tunggu Tuan Syed untuk pengesahan borang nak tempah ruang legar bitarasiswa..tapi tunggu punya tunggu, Tuan Syed tak jadi jumpa sebab dia ada hal lain..apa lagi, aku dan napisah pergila pusing-pusing pesta konvo..huhu..menghilangkan tension la konon tapi tak leh..sebab aku ni terlampau berfikir..waaaaaaaaaaaaa....tugasan hantar minggu depan..ada 2 midterm iaitu modi and kanak-kanak..proposal pun tak habis-habis lagi..................waaaaaaaaaaaaaaaaa...Ya Allah, cekalkanlah hati aku ni..

1 comment:

  1. gambar bwh tu gmbr paling vouge you all..hehehehe

    ReplyDelete